De kleuren voor 2018 zijn binnen!

In de 5 woonsferen van We are Colour vinden jong en minder jong de perfecte combinatiemogelijkheden voor een interieur op maat. Met 2018 al in het vooruitzicht lanceert onze partner BOSS paints met trots de nieuwe We are Colour trendkleur. Wees de eerste om ze hier te ontdekken.

Pimp your universe

Meet … Blue Universe. Deze trendkleur is een combinatie van donkerblauwe en groene tinten met het veelzijdige karakter van een kameleon. Precies door dit mysterieuze kantje doet ze denken aan oneindige dieptes in de ruimte.

Blue Universe inspireert. Alhoewel deze nieuwe trendkleur zijn inspiratie haalt uit het historische en vooral het mysterieuze aspect van the dark ages, past het middeleeuwse tegelijk perfect in de huidige tijdsgeest.

A match made in heaven…

We identificeren ons niet langer met één woonstijl of kleur, maar met een manier van leven. Daarin vormen verschillende stijlen en kleuren eenmatch met verschillende leefwerelden. De trendcombinaties van We are Colour reflecteren de 5 leefwerelden JOY, NEXT, CULT, RAW en ART en tonen je hoe je Blue Universe er subtiel mee kan combineren.

Blue Universe kan je dus makkelijk toepassen in elk interieur, zolang je maar combineert met de juiste kleuren en in de juiste hoeveelheid! En net daarin komt We are Colour je volop tegemoet. Hier kom je nog meer te weten over de mogelijkheden van deze 5 woonsferen voor jouw interieur.